The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל

קישורי אתר מוצגים בדרך כלל בדף תוצאות החיפוש, מתחת לתוצאת החיפוש הראשית של האתר. בצורה כזאת, למעשה, מאפשר מנוע החיפוש לגולשים לגשת ישירות אל עמודים פנימיים רלוונטיים באתר באמצעות לחיצה על הקישור המתאים.

עוד על זמן שהייה, הבעייתיות במדידה שלו, ופתרונות יצירתיים שיסייעו לכם להבין טוב יותר את התנהגות הגולש באתר.

זאת משום שחידוש תוקף הדומיין לזמן ארוך עשוי להעיד על עסק רציני, שעתידו מובטח, הוא יציב ובונה תוכניות עבודה רב שנתיות לשמירה והעלאה של ערך הנכס הדיגיטלי.

יצירת הטבלה הזו היא חלק בלתי נפרד ממחקר מילות מפתח איכותי, אם לא סיימתם את התהליך עם טבלה כזו – ביצעתם מחקר מילות מפתח חלקי בלבד, אל תדלגו על החלק הזה.

הדרך הכי זריזה לבדוק האם ואיך גוגל מאנדקס את האתר שלנו היא להריץ בדיקה בחיפוש של גוגל בצורה הבאה:

פעולה זו נכללת תחת ההגדרה "אופטימיזציה" לאתר אותו אנו מקדמים.

בכל אופן, החלטתי לכתוב מדריך קידום אתרים למתחילים ולרכז כמה טיפים עבור כל אותם בעלי עסקים או סתם חבר'ה שבא להם לקדם את האתר שלהם עצמם בגוגל בתוצאות האורגניות.

למרות שאפשר לעשות קידום אתרים בזול (במיוחד אם עובדים עם פרילנסר לקידום אתרים) ובהנחה שהמקדם מספיק מקצועי על מנת לבודד רק את הפעולות האפקטיביות ביותר ולהוציא את המקסימום מתקציב השיווק, רבים עדיין בוחרים לעשות קידום אורגני עצמאי.

כל קישור פנימי (או חיצוני, עליהם ארחיב בהמשך) בנוי מ"אנקור". get more info אנקור זה בעצם הביטוי שמקשר אל אותו עמוד פנימי, למשל, בדוגמא שהבאתי, המילה "אינקובטור" היא בעצם האנקור של הקישור הפנימי.

בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.

בצורה כזו, לא יווצר מצב שבו אנו מנסים לדרג עמוד יחיד על מספר רב של ביטויי מפתח מעולמות תוכן שונים. אנו יכולים בצורה הזו לאותת למנוע החיפוש שחיפוש של חדשות בנושא ספורט – כדאי שיוביל לעמוד הספורט שלנו, ואילו חיפוש פרטני יותר, של תוצאת משחק כדוריד שנערך אתמול – כדאי שתוביל תת הקטגוריה של כדוריד, תחת עמוד החדשות, ברמת ההיררכיה השלישית.

כן כן, גוגל יודע לזהות את זה, מערכת חכמה שהושקעו בה מיליוני דולרים כבר אמרתי?!

מדוע המושג הזה קשור בקידום אורגני של אתרים? משום ששיעור ההקלקה של גולשים הוא, ככל הנראה, גם פרמטר של מנועי החיפוש בדירוג של אתרים בדף תוצאות החיפוש. חשבו על זה: אם לגולשים מוצגת תוצאת חיפוש במנוע החיפוש עבור שאילתא שביצעו ורבים מהם בוחרים שלא ללחוץ עליה, יכול מנוע החיפוש לחשוב שהיא אינה נותנת מענה לצרכים של הגולש, ואז לדרג אותה במקום נמוך יותר במורד תוצאות החיפוש.

נסו פשוט לכתוב בצורה טבעית ובכל פעם שתיתקלו בביטוי מסוים שיש לכם באתר עמוד שמרחיב על אותו ביטוי – שימו קישור פנימי.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *